slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Alpha Lipid SD II

alsd2 alpha lipid sd2 sdII murah termurah paling murah

Apakah Alpha Lipid SD2?

Alpha Lipid SD2 adalah produk pelangsingan yang terkenal di New Zealand dan dipasarkan di Malaysia.

Program pelangsingan Alpha Lipid Slimdiet 2 diformulakan berdasarkan kepada konsep penyimpanan protein dan diet ketogenik yang telah dikaji secara klinikal oleh sekumpulan ahli perubatan daripada Harvard Medical Universiti dimana penyelidikan yang dilakukan didapati berjaya dan selamat.

Terbukti program ini bejaya menurunkan 6000 tan lemak diseluruh dunia dan memegang catatan di World Guiness Book Record.

Susu Alpha Lipid SD2 bukan sejenis makanan gantian tetapi ianya merupakan makanan tambahan dimana anda tidak perlu berlapar dan meninggalkan rutin harian.

Berfungsi mempercepatkan penurunan berat badan dengan efektif dan mengekalkan bentuk badan dalam jangkamasa yang panjang. Jangkamasa masa penurunan dengan cara pemakanan yang teratur mampu menurunkan berat badan 2-5kg seminggu.

Kelebihan Kandungan Alpha Lipid Slimdiet II

Membantu meninggikan metabolisma dan meningkatkan penggunaan tenaga disamping membakar lemak yang berlebihan. Ianya juga mengurangkan berat badan secara semulajadi tanpa kesan negatif kerana bahan-bahan yang digunakan adalah dari kandungan zat-zat makanan yang seimbang yang tidak merbahaya untuk kesihatan.

Tambahan serat dapat membantu melawaskan sistem penghadaman dengan baik, spontan, dan memberi rasa kenyang lebih lama tanpa menahan lapar, ianya dapat mengelakkan penyakit gastrik. Formula protein yang tinggi juga dapat memperbaiki jisim otot dengan menyerapkan nutrien-nutrien dan vitamin yang lebih baik.

Setiap gelas mempunyai nutrien semulajadi yang mengurangkan risiko kanser, sakit jantung, darah tinggi, kencing manis, dan menyingkirkan toksik dalam badan.

Alpha Lipid Slimdiet II mengandungi kolustrum yang mampu meninggikan sistem pertahanan badan dan secara semulajadi dapat membantu badan anda dalam proses pembakaran lemak.

Fungsi Alpha Lipid Slimdiet 2

Tiada ketagihan kepada makanan karbohidrat dan manis dengan itu dapat mengawal kandungan gula dalam badan atau darah dengan lebih baik.

Merangsang tindakbalas insulin yang berkesan dan tiada keletihan ketika berdiet dan membuatkan badan lebih bertenaga tanpa perlu melakukan senaman fizikal yang berlebihan untuk mengawal kalori yang biasanya mengambil masa agak lama. Program penurunan berat badan ini juga lebih menjimatkan dimana kos per kg adalah lebih murah dan efektif.

Tidak akan ada masalah pengenduran pada otot atau kulit ketika proses penurunan berat badan berlaku malah akan memberikan tone kulit yang baik dan mantap.

Alpha Lipid Slimdiet 2 ianya satu proses penurunan berat badan yang selamat, sihat, dan efekif kerana ianya bersumber alam dalam masa yang sama merawat simpton dalam badan.

KHASIAT ALHALIPID SD2

1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA

- Membantu meninggikan metabolisma

- Meningkatkan penggunaan tenaga

- Merangsang badan membakar lemak

- Bahan Antioksida yang kuat

- Pemeliharaan Jantung

- Antibacterial & Antiviral

2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT

- Membantu sistem penghadaman (melawaskan)

- Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

- Memperbaiki jisim otot

- Meningkatkan metabolisma

4) MEMPUNYAI ALPHA LIPID

-Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2

dan vitamin yang lebih baik.

SEMUA INI BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN:

-Tiada kesan kelaparan terlampau

-Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis

- Kawalan gula darah lebih baik

- Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan

- Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet)

-Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur).

HARGA TERBAIK!
Harga 1 tin = RM195 + free postage
Pembelian 2 tin = RM190 + free postage
Pembelian 3 tin ke atas RM185 + free postage
----------------------------------------------------------------------

Pendaftaran Keahlian

Antara Kelebihan Menjadi Ahli ialah mendapat harga jauh lebih murah ke atas semua barangan rangkaian new image, mempunyai insurans atas ID sendiri terhadap produk2 new image yg digunakan serta layak mendapat komisyen utk pembelian yg byk.. dan layak menjadi pengedar dengan pendapatan yg sangat memberangsangkan!